Tilbage til
alle kurser

Fra fælles undervisning til fælles prøve

Fra_fælles_undervisning_til_fælles_prÃ
Fælles_naturfagsprøve6.jpg

Er du usikker på undervisningen frem mod den fælles naturfagsprøve? Har du brug for nye idéer til undervisningen indenfor det tværfaglige? Trænger du til redskaber til, hvordan naturfagsteamet kan samarbejde?

 

Det kan være svært at få samarbejdet på tværs af naturfagene til at fungere. Det gælder både tilrettelæggelse af den fællesfaglige undervisning og den faglige undervisning, som også skal imødekommes. Ligeledes er der samarbejde omkring prøven, som skal planlægges. Det gælder vejledning af elevgrupper, skærpelse af problemstillinger og arbejdsspørgsmål og håndtering af elementer, som ligger udenfor egne fagområder.

Kurset vil give deltagerne redskaber til at håndtere samarbejdet i fagteam, vejledning af eleverne og en større sikkerhed omkring arbejdet med problemstillinger og arbejdsspørgsmål.

Varighed

Er der behov for klarhed over blot et af elementerne, har kurset en varighed på 1-3 timer. Ønskes der derimod et mere indgående kendskab til alle aspekter omkring den fælles undervisning og den fællesprøve, er der tale om et 6 timers kursus, evt. fordelt på to eftermiddage.

Målgruppe

Lærere i geografi, biologi og fysik/kemi.

Kurserne tilpasses deltagernes ønsker og kan variere mellem få timer til flere dage. De kan fungere som nedslagspunkter eller som længerevarende udviklingsforløb af fagteams.

Det er helt centralt, at kurserne har en høj grad af praksis, og at deltagerne får konkrete idéer med hjem.

Kontakt mig på naturfagskonsulenten@gmail.com eller på 61346026 for at booke eller høre nærmere.